Kort sagt — 09 mars 2016

Komande laurdag klokka 12.00  ynskjer folkebiblioteket å nå barn i alderen 3-7 år og foreldra deira gjennom eit kort arrangement dei har kalla «Bok og Bolle». Denne gongen er Pulverheksa i fokus gjennom opplesing og biletframsyning. –  Det er fint om barna vil kle seg ut, men sjølvsagt ikkje noko krav, seier Bjørnar Withbro ved Stord folkebibliotek til stordnytt.no. – Me ønskjer å skape liv og røre i biblioteket  også for førskolebarn einskilde laurdagar, fortel Withbro. – Laurdagane er kanskje elles ein fin dag for foreldre og barn å gå saman i biblioteket for lån og opplevingar.

Det vert « Bok og bolle» også to laurdagane 2. april og 11. juni.  I tillegg til bokopplevingar, vert det også servert bollar i biblioteket desse laurdagane.

Andre nyhende

Heilt oppdatert kart

mars 23, 2018

Interessante spor…

mars 22, 2018

Hardfør sauerase

mars 22, 2018

Veldig bra

mars 21, 2018

Sagvågsgato

mars 21, 2018

Dagens lengst

mars 21, 2018

Share

About Author

John Erik Jørgensen

(0) Readers Comments

Comments are closed.