Nyhende — 11 november 2017

Det er den 58 år gamle Tom Fagerland som er sakna. FOTO: Stordnytt

Sør vest politidistrikt sender laurdag ut denne pressemeldinga:

«Tom Fagerland er bosatt på Stord. 2. november rundt kl. 09 reiste han fra Kalvåg utenfor Florø i en 33 fot trefarget skøyte. Han skulle tilbake til Leirvik på Stord, og siste sikre observasjon av skøyten er samme dag rundt kl. 15 i Granesundet – mellom Prestøy og Atløy. Det står «Fram» på styrhuset, og motoren er en 4 sylindres diesel på 50 hk.

 

Fagerland er 58 år, ca. 178 cm høy, har blå øyne rødt hår som dekker ørene. Han har flere tatoveringer på overkroppen, armene og hendene. Han var iført sixpence, flerfarget skjorte, mørk jakke og sort dongeribukse da han forlot Kalvåg.

 

Politiet ønsker tips i saken på telefon 02800.»

Share

About Author

(0) Readers Comments

Comments are closed.