Kort sagt — 09 november 2017

Sommartango. Vårvise. Vals i Spissøyhamn. Roaslill. En midtsommernatt på Fyrøya. Du kjeme vel i Samhald? Ein sommarkveld på gamla Vikjo. Dette er nokre av låtane som blir å høyra når bandet Stordingane med gjestene Britt G. Bjelland og Hans Gustav Mussland fredag kveld byr på tekstar og melodiar av Harald Vik. Kabareten bli framført i aktersalongen på Veteranskipet «Sunnhordland», som ligg ved gamle ferjekaien på Leirvik. Trekkspelaren, forfattaren og komponisten – og ikkje minst revymannen Harald Vik er blitt 82 år og kan sjå attende på ei lang speletid på lokale scenar og i det populære «i godt lag»-programmet på radioen. Dette blir garantert kvelden for gjenhøyr med lokale populære «svisker». (Billettsal ved inngangen.)

Andre nyhende

Promillemistanke

mai 01, 2018

Fyll og krangel

mai 01, 2018

Byggenytt

april 30, 2018

Snittalderen opp

april 30, 2018

Grasbrann

april 29, 2018

Hjartepotet

april 29, 2018

Den store ryddedagen

april 29, 2018

Share

About Author

(0) Readers Comments

Comments are closed.